mi smo

dna
COMMUNICATIONS

Mi smo DNA Communications, a komunikacija je naša strast. Nekada smo se zvali Gistro Advertising i odrasli smo na ulicama, televizorima, desktop računarima i glasnim parolama. U opisu smo advertajzing agencija, a u srcima klijenata PRO ekipa za građenje brendova.

Postojimo 20+ godina, i proživeli smo stvari o kojima bi mogla da se snimi Netflix serija. Zato smo i stali pred kamere, ali u sopstvenoj produkciji i snimili seriju 20GODNA! U njoj se vidi kako smo se prilagodili na „novu normalnost“ i transformisali kroz nove formate i PRO-aktivne inicijative. I kako danas, sa iskustvom stare škole i strašću Z generacije, gledamo kroz SMART naočare u budućnost komunikacija.

Pokrećemo PRO-mene

Kolektiv smo advertajzing PRO-fesionalaca koji razvijaju brendove na tržištu, a individualne strasti pretvaraju u društveno odgovorne inicijative. Kao agencija sa domaćim i stranim klijentima iz najrazličitijih industrija, stremimo ka velikim PRO-menama i PRO-aktivno radimo na komunikaciji iz strateškog i kreativnog ugla. Unapred sagledavamo potrebe tržišta i taj pristup ugrađujemo u svaki PRO-jekat kao deo DNA poslovne kulture.

Verujemo da tržišni igrači imaju moć za kreiranje boljih uslova života, komunikacije i poslovanja, pa smo zato, dok je svet ulazio u crveno, lansirali GO green! Kao promoteri odgovornog biznisa, iz DNA košnice pokrećemo zelene inicijative za sprovođenje pozitivnih promena i pravovremenu zelenu transformaciju.

Klijenti i tržište nam na sve to uzvraćaju poverenjem, što potvrđuje Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti koji nam je dodeljen kao jednoj od samo 2% kompanija u Srbiji sa najvišom ocenom kvaliteta.

Od usluga koje časno
vršimo sa puno
uspeha, izdvajamo:

Consumer & Market Research

Insight & Strategy

Brand Strategy

Visual Identity

ATL

BTL

Digital

Content Writing

Event Management

PR

Internal Communications

Employer Brand Communications

A sve to radi naša
ekipa PRO-fesionalaca

DEJAN RANĐIĆ

General Manager

TATJANA ANDRIĆ

Project Director

ALEKSANDRA JEVREMOVIĆ

Client Service Director

MARIJA LONČAR

Creative Director

MARIJA PAVLOVIĆ

Creative Strategy Director

MARIJA SIMIĆ SARAJČIĆ

Art Director

MILJANA ĐORĐEVIĆ

Client Service Manager

TAMARA LUKIĆ

Digital Account Manager

SARA TEŠIĆ

Community & Content Manager

SLOBODAN HRNJAK

Senior Copywriter / Head of Copy

JELENA JOVANOVIĆ

Junior Copywriter

BOJAN MARINAC

Graphic Designer

DEJAN PODUNAVAC

DTP Specialist

MIRNA VUKAJLOVIĆ

Finance & Administration Manager