Digital Series
2021-
Season 1

Kroz razgovore sa bivšim i sadašnjim zaposlenima, saradnicima i klijentima, serijal obrađuje ključne trenutke i etape razvojnog puta agencije DNA Communications tokom njenih prvih 20 godina postojanja.

Starring: DNA history makers and game changers
Genres: Documentary, Adventure, Historical, Thriller, Comedy, Horror...

Episodes | 20goDNA

20goDNA

20goDNA | S1E1: The Beginning

Posle burne bitke za prava, slobodu i nove prilike, kreativni tim pokreta Otpor postavio je sebi novi cilj – usmeriti svoj talenat, pokretačku snagu i motivaciju u borbu protiv dosadnog advertajzinga! Tako nastaje Gistro Advertising. A ovo je priča o početku.

20goDNA | S1E2: Pakao Guče

Sa željom da organizuju i brendiraju čuveni sabor trubača, mala ekipa velikih marketinških stručnjaka uputila se u Guču. Međutim, ono što ih je tamo sačekalo, ostaće im urezano u sećanju zauvek. Čak i nakon 16 godina, niko od njih nije otišao na ovaj festival ponovo.

20goDNA | S1E3: Od Gistra do DNA

Priča o tranziciji i haosu koji ona donosi. Priča o odrastanju i emocijama koje ga prate. Priča o tome kako je Gistro porastao u DNA!

20goDNA | S1E4: Neuromarketing

Znamo da možete da naslutite šta je „neuromarketing“, ali da se niste ozbiljno pozabavili ovim terminom. Znamo i da vas zanima više. Kako to znamo? Pa sve je počelo 2014. godine kada smo zaronili u dubine ljudske psihe i advertajzinga, od painova stigli do gainova, i od Gistro Advertisinga do DNA Communicationsa...

20goDNA | S1E5: Novogodišnji specijal

Sabiraju se utisci, broje uspesi i prave planovi za sledeću godinu. A kako smo 2021. proslavili dve decenije postojanja, predivnih želja imamo na pretek, te sa vama delimo one najlepše.🎄 Neka nam 2022. bude spektakl! 🎆

20goDNA | S1E6: Magija produkcije

Već dve decenije maštamo, osmišljavamo, stvaramo... Ali ništa ne može da se poredi sa trenutkom kada se pred našim očima ideja pretvara u delo. I ništa od toga ne bi bilo moguće bez ljudi s kojima smo sarađivali i, tokom godina, taj trenutak delili.

20goDNA | S1E7: Ideas for change

Neke ideje mogu da promene čoveka, neke svet... A neke da unaprede privredu, društveni položaj marginalizovanih grupa, razumevanje zakona i poštovanje razlika. Projekti koji zastupaju takve ideje, menjaju svet komunikacija. Donose nove izazove, ali i nove prilike – za rast, razvoj i pozitivan uticaj na društvo u kome živimo. I baš zato ih već dugi niz godina, s entuzijazmom i ponosom sprovodimo u delo.

20goDNA | S1E8: Pič propo

Hiljadu zašto i hiljadu zato ne mogu da uklone gorak ukus koji ostavlja izgubljeni pič... Rane zarastaju, ožiljci ostaju, ide se dalje. Ovo je ispovest onih koji su primili udarac i hrabro ustali ponovo. Jer predaja nije opcija!

20goDNA | S1E9: Naša deca

Tražimo nove izazove, osvajamo neistražene prostore, rušimo predrasude i prevazilazimo granice... Jer glavni sastojak našeg DNA uvek je bila i ostaće – radoznalost! Ovo su samo neke od inicijativa koje smo uspešno lansirali... I sigurno se nećemo tu zaustaviti!

20goDNA | S1E10: Kao tim pobeđujemo

2014. godine košarkaški as Dušan Kecman odigrao je oproštajnu utakmicu u punoj Hali Pionir. DNA je imao čast i zadovoljstvo da učestvuje u organizaciji ovog događaja humanitarnog karaktera. Jer važno je učestvovati u trijumfalnim projektima.

20goDNA | S1E11: 6000km po Srbiji

Za neke je to bila ŠANSA ZA NOVI POČETAK, za druge da upoznaju Srbiju. Projekat je novim preduzetnicima pružio vetar u leđa, a svim članovima tima nezaboravne uspomene.

20goDNA | S1E12: Gde su, šta rade?

Pali borci, ratni drugovi, izdajnici... nezavisno od ličnih sklonosti ka preterivanju, BIVŠE KOLEGE svrstavamo u posebnu kategoriju ljudi. A neke od njih smo zaista i pozvali – ne na obećanu kafu, već da nam ispričaju kako izgleda život posle nas...

20goDNA | S1E13: The Party

Od kada su žurke ponovo u modi, jedva smo čekali naš rođendanski parti. Pozvali smo drage ljude i pogledali u nebo, ’samo da ne bude kiše’. I bilo je baš vrelo. Na talasima dobrih emocija pričali smo, smejali se, plesali, zabavljali se i proslavili prvih 20 godina. I radovali se za novih 20...