Put do Tokija, preko Vojvodine

Kako je naš dugogodišnji klijent, Vojvođanska banka, postao najveći sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, tako smo mi angažovali pravi sportski krem de la krem za promociju njegovih proizvoda!

Milica Starović, kraljica kajaka, Dušan Mandić, vaterpolo delfin i Nemanja Majdov, džudo mašina, odazvali su se pozivu i postali zvezde inspirativnih video testimonijala u kojima su podelili sa gledaocima kako se trudom i požrtvovanošću dosežu zlatne visine.

Snimali smo ih u njihovom prirodnom elementu – na jezeru, u bazenu i u Istočno Sarajevskom dodžou, a oni su se pokazali kao izvanredni domaćini i brend ambasadori.

Milica je tako postala zaštitno lice Olimpijskog keš kredita, Dušan Olimpijskog paketa, a Nemanja stambenih kredita koje smo kroz zasebne integrisane kampanje pod zajedničkom platformom „Moj put do Tokija“ promovisali preko ATL, Print i Digital kanala.

A kada je 2020. godina umesto Olimpijskih igara u Tokiju donela pandemiju i izolaciju u celom svetu, šampioni su se još jednom odazvali i poslali poruku podrške svojim sugrađanima putem dirljivog spota koji je emitovan na svim televizijskim kanalima.

Klijent

Vojvođanska banka

Datum

2020

Kategorija

Integrisana ATL, Print, Digital kampanja