Traži se

(SENIOR)

COMMUNITY

MANAGER!

Da suvereno vlada sadržajem na društvenim mrežama, objavljivanjem, monitoringom i izveštajima. Da se kreće u Ads Manageru kao po sopstvenoj bašti. A po bašti s elegancijom dostojnom naših paunova. Da objave za klijente tretira kao poeziju, a moderaciju komentara kao uredništvo Dnevnika. Da pri osmišljavanju aktivacija radi imaginacija i da je s influenserima lagodna komunikacija. Da u analizi i izveštavanju uživa kao u tenisu i fudbalu, a u autfitima kolega kao na modnoj reviji.

Neko bi ga možda nazvao Community Manager-om ili -kom, i na poziciji tog imena ova osoba je verovatno radila barem godinu dana – ali, realno – ona je toliko više od toga.

A ako kojim slučajem nudi i više od toga, pa je eventualno Senior ili Seniorita, radovaćemo se zajedno kao u telenoveli sa srećnim krajem!

 

Mi smo DNA Communications. Postojimo već dve decenije. Radimo na komunikaciji iz strateškog i kreativnog ugla. U idealnom slučaju, oba istovremeno.
Kao agencija s domaćim i stranim klijentima iz svih industrija, zgodnim povelikim timom i paunovima u bašti, znamo da je normalno da nas želite.

Ko zna, možda je i obrnuto. Probajte!

Pišite nam o sebi na:

posao@dna.rs

Biće kontaktirani samo kandidati koji prođu u uži krug.

Što je uvek lepo znati unapred.