Izaberite stranicu

Traži se

ADVERTISER/

SOCIAL MEDIA

MANAGER

Traži se vrsni poznavalac društvenih mreža, sokol koji vešto bira ciljne grupe, s velike razdaljine ume da prepozna ciljeve oglašavanja, odlično vlada budžetom i u okviru kampanje ga raspoređuje tako da ostvaruje najbolje moguće rezultate.

Ako neprestano letiš visoko, pratiš, posmatraš i optimizuješ, a društvene mreže držiš čvrsto u svojim kandžama, vešto baratajući objavljivanjem već pripremljenog sadržaja koji svojim tehnikama oglašavanja dižeš u nebesa, onda možemo da razgovaramo.

Mi smo DNA Communications. Postojimo već skoro dve decenije. Radimo na komunikaciji iz strateškog i kreativnog ugla. U idealnom slučaju, oba istovremeno.
Kao agencija s domaćim i stranim klijentima iz svih industrija, zgodnim povelikim timom i paunovima u bašti, znamo da je normalno da nas želite. Ko zna, možda je i obrnuto. Probajte!

Ukoliko poseduješ oko sokola koje tvoj monitoring, analitiku i praćenje aktivnosti na nalozima čini besprekornim, a pripremanje nedeljnih izveštaja ti je lagan let, mi te želimo u svom jatu! Pridruži se nama i našim paunovima, javi se na:

posao@dna.rs

Biće kontaktirani samo kandidati koji prođu u uži krug.