COPYWRITERA*KU

Ako imaš iskustvo u kopirajtingu, poznat ti je dril. Povremeno se raspiše konkurs koji traži motivisanu osobu koja ima potrebne kvalifikacije i „snagu pera“. Ono što mi nudimo i tražimo sada je nešto uzbudljivije – pozicija PRO-COPYWRITERA!

A kada kažemo PRO-, ne mislimo samo PRO-fesionalno, nego i PRO-aktivno, da ne kažemo PRO-gresivno i PRO-ročki. Tražimo osobu za naš kreativni tim koja neće samo raditi rutinske stvari u svojoj branši nego i pokretati inicijative i ideje koje su i tebi i nama srcu drage, i koje mogu doneti pozitivnu PRO-menu u društvu.

Šta to PRO- onda od tebe traži?

  • 2+ godine PRO-fesionalnog radnog iskustva na polju kreativnih komunikacija, marketinga i oglašavanja
  • PRO-aktivno predlaganje ideja i inicijativa u duhu vremena, trendova i poželjnih društvenih PRO-mena
  • PRO- nivo kreativnosti u pisanom izražavanju
  • PRO- poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • Prilagođavanja PRO-menjivim prioritetima i tesnim rokovima
  • PRO- prezentacione veštine

Ako postaneš deo našeg PRO- tima, tvoj fokus će biti usmeren na:

  • PRO-Copywriting: Osmišljavanje i razvoj kreativnih ideja i koncepata za postojeće klijente; Uređivanje i pisanje originalnih sadržaja za različite medijske kanale i formate; Razvoj kreativnih rešenja, timski i samostalno; Saradnju s kreativnim timom u cilju kreiranja inovativnih kreativnih rešenja za reklamne kampanje, digitalne PROizvode i usluge; Prezentovanje ideja klijentima, timski i samostalno
  • PRO-Aktivnosti: Pokretanje i predlog inicijativa van okvira postojećih klijenata; Prepoznavanje inicijativa koje mogu biti interesantne komercijalnim i nekomercijalnim klijentima; Slobodu u predlaganju PROjekata u koje veruješ, ali ne možeš sam da realizuješ; Negovanju PRO-aktivne kulture u timu.

Mi smo DNA Communications. Više od dve decenije PRO-aktivno radimo na komunikaciji iz strateškog i kreativnog ugla, za komercijalne klijente i inicijative koje smatramo važnim i potrebnim društvu.

Kao agencija s domaćim i stranim klijentima iz najrazličitijih industrija, raznovrsnim i jedinstvenim timom (i paunovima u bašti), stremimo ka velikim PRO-menama. Često govorimo klijentima šta im je potrebno i pre nego što to shvate. A redovno pokrećemo i svoje PROjekte iza kojih ponosno stojimo.

Ukoliko deliš našu viziju poslovne kulture i advertajzinga koji donosi PRO-menu, možda je vreme da se sretnemo.
Pošalji nam svoj CV na adresu:

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži krug.